bureau

Spil bij Kunst interieurarchitectuur is Linda Kunst. Zij studeerde in 1995 af als interieurarchitect aan de Hogeschool voor de Kunsten in Kampen. Sindsdien houdt ze zich professioneel met architectuur bezig. Aanvankelijk voor een lichtimporteur, een winkelinrichter en een woonwinkel, de laatste jaren als zelfstandig ondernemer. Linda Kunst is aangesloten bij de BNI, de beroepsvereniging van Nederlandse interieurarchitecten.

 

Kunst interieurarchitectuur is echter meer dan Linda zelf. Het bureau draait om het werk en alle vakgenoten waar mee wordt samengewerkt.'

 

Kunst interieurarchitectuur is een klein zelfstandig bureau en is gevestigd in Hilversum. Een leefbare woon- en werkomgeving creëren, dat is de drive van het bedrijf sinds de start in 2000. Linda: 'Dat doen we samen met onze klanten en met collega-bedrijven die kwaliteit leveren. In de loop van de tijd hebben we een aantal hoogwaardige partners gevonden die ons bijstaan in de uitvoering van onze ideeën. De aannemer, architect, hovenier, stoffeerder, bouwkundige en de meubelmaker, ze zijn allemaal een beetje Kunst interieurarchitectuur. Toch, in de kern richten we ons op interieurarchitectuur. En dat blijft zo. Zo houden we elkaar allemaal scherp.'

 

Wij bieden een luisterend oor voor onze opdrachtgevers. Een goede samenwerking tussen interieurarchitect en opdrachtgever is belangrijk om uw wensen en eisen om te zetten in een leefbaar interieur. Zodat een optimaal eindresultaat ontstaat. Wilt u uw ideeën en mogelijkheden bespreken, maak dan een afspraak voor een vrijblijvende oriëntatie.' Was getekend, Linda Kunst.

wonen

Er zit meer in uw woning dan u denkt. Meer eigenheid, functionaliteit, ruimte en geborgenheid. Zonde om dat er niet uit te halen. Soms zit dat in de indeling. Wat hoort waar, en wat hoort bij elkaar? Soms zit het in de ruimte. Thuis zijn heeft niets te maken met de grootte van het huis. Toch kan een uitbouw, dakkapel of raampartij een grootse toevoeging zijn. Het biedt meer leefruimte, rust of evenwicht.

Hoe uw woning tot leven komt? Kunst interieurarchitectuur kijkt de ruimte, deelt haar opnieuw in, kleedt haar opnieuw aan. In heldere stappen, in volle samenspraak, met tussentijds overleg en binnen afgesproken kaders. Zo wordt een huis uw thuis.

werken

In een kantoor moet je rustig en geordend werken. Uitgedaagd worden. Geborgenheid vinden. In een kantoor of instelling moet je je thuis voelen. 
Dat vraagt om maatwerk. Elk werk stelt immers andere eisen. Elk bedrijf heeft een eigen stijl en uitstraling. Als je dat goed weet te vertalen, ontstaat een unieke ruimte. Een ruimte die de werkvreugde stimuleert en de effectiviteit en productie verhoogt.

 

Wilt u dat zelf ervaren? Kunst interieurarchitectuur biedt de helpende hand. Wij denken mee over wensen, eisen en budget. Praten met de gebruikers over ontwerp, materialen en kleuren. U krijgt drie concrete inrichtingsvoorstellen, die in samenspraak worden uitgewerkt. Zo gestructureerd zou u zelf ook wel willen werken..

tuinen

De tuin is een spiegel van uw woonkamer of kantoor. Door buiten en binnen eenzelfde sfeer en geborgenheid te creëren, ontstaat een natuurlijke overgang. Meer licht, meer lucht, meer buiten. 
Wat daarvoor nodig is? Kunst interieurarchitectuur ontwerpt uw buiten, begeleidt de aanleg en zorgt ervoor dat de uitvoering in goede handen is bij een erkende hovenier. Tenzij u de tuin liever zelf op de schop neemt. Dan kom ik het eindresultaat bewonderen.

 

En mochten we samen besluiten die garage uit te bouwen, die schuur af te breken of de bomenrij te verplaatsen, helpt Kunst interieurarchitectuur u met bouwtekeningen, de verplichtingen richting gemeente en constructeur of aannemer. Zo wordt buiten bouwen buiten spelen.