contact

Wilt u meer informatie ontvangen over ons bureau of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden?

Neem dan contact op met Linda Kunst Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bel met 06-22099591.

Kunst interieurarchitectuur
Van der Helstlaan 25
1231 AL Loosdrecht

Inschrijving Architectenregister nr. 4.950828.002

Lid van de BNI, Beroepsvereniging van Nederlandse interieurarchitecten

wonen

Er zit meer in uw woning dan u denkt. Meer eigenheid, functionaliteit, ruimte en geborgenheid. Zonde om dat er niet uit te halen. Soms zit dat in de indeling. Wat hoort waar, en wat hoort bij elkaar? Soms zit het in de ruimte. Thuis zijn heeft niets te maken met de grootte van het huis. Toch kan een uitbouw, dakkapel of raampartij een grootse toevoeging zijn. Het biedt meer leefruimte, rust of evenwicht.

Hoe uw woning tot leven komt? Kunst interieurarchitectuur kijkt de ruimte, deelt haar opnieuw in, kleedt haar opnieuw aan. In heldere stappen, in volle samenspraak, met tussentijds overleg en binnen afgesproken kaders. Zo wordt een huis uw thuis.

werken

In een kantoor moet je rustig en geordend werken. Uitgedaagd worden. Geborgenheid vinden. In een kantoor of instelling moet je je thuis voelen. 
Dat vraagt om maatwerk. Elk werk stelt immers andere eisen. Elk bedrijf heeft een eigen stijl en uitstraling. Als je dat goed weet te vertalen, ontstaat een unieke ruimte. Een ruimte die de werkvreugde stimuleert en de effectiviteit en productie verhoogt.

 

Wilt u dat zelf ervaren? Kunst interieurarchitectuur biedt de helpende hand. Wij denken mee over wensen, eisen en budget. Praten met de gebruikers over ontwerp, materialen en kleuren. U krijgt drie concrete inrichtingsvoorstellen, die in samenspraak worden uitgewerkt. Zo gestructureerd zou u zelf ook wel willen werken..

tuinen

De tuin is een spiegel van uw woonkamer of kantoor. Door buiten en binnen eenzelfde sfeer en geborgenheid te creëren, ontstaat een natuurlijke overgang. Meer licht, meer lucht, meer buiten. 
Wat daarvoor nodig is? Kunst interieurarchitectuur ontwerpt uw buiten, begeleidt de aanleg en zorgt ervoor dat de uitvoering in goede handen is bij een erkende hovenier. Tenzij u de tuin liever zelf op de schop neemt. Dan kom ik het eindresultaat bewonderen.

 

En mochten we samen besluiten die garage uit te bouwen, die schuur af te breken of de bomenrij te verplaatsen, helpt Kunst interieurarchitectuur u met bouwtekeningen, de verplichtingen richting gemeente en constructeur of aannemer. Zo wordt buiten bouwen buiten spelen.